Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΜΑΗ

                   

                               ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΜΑΗ 


Πόνεσε, έκλαψε, υπόμεινε, σκέφτηκε.
Για μένα, για σένα.
Αφιερωμένο λοιπόν στον άνθρωπο αυτόν, που ακούει σε τόσες λέξεις
 και στολίζει τις δικές του, με αγάπη και υπομονή.
Για τη μαμά πατήστε εδώ και ΕΔΩ

5 σχόλια:

  1. Καλημέρα κα Ρόκα.Βρήκα το Blog σας από Τάνια Μάνεση.Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας και είδα το βιβλίο για την Πρωτομαγιά στο bookcreator.com. Eξαιρετικό!!!Επιτρέπεται να χρησιμοποιήσω link και αναφορά σε σας για να το χρησιμοποιήσω στην ψηφιακή μου τάξη;Πάντως μου δώσατε έμπνευση να χρησιμοποιήσω αυτή την εφαρμογή.Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με λένε Λίνα και ευχαριστώ που με ρωτάς. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε όποια δραστηριότητα θέλεις. Να είσαι καλά με δύναμη και υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα σας και με το καλό ο νέος μήνας. Χρόνια τώρα εμπνέομαι παρακολουθώντας τη δουλεια σας αλλά τώρα με τα υπέροχα βιβλία που έχετε δημιουργήσει επιβεβαιώσατε πως κάποια απλά εργαλεία μπορούν να μετατραπούν σε θαύματα στα χέρια των κατάλληλων ανθρώπων. Όλα υπέροχα!!! Θα μου επιτρέψετε και μένα με αναφορά βέβαια στην εξαιρετική σελίδα σας να τα χρησιμοποιήσω στο blog που κι εγώ ως νηπιαγωγός δημιουργώ σιγά σιγά . Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε για όσα προσφέρετε με αγάπη στο λειτούργημα μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Εννοείτε σε ότι κι αν έχεις σκεφτείς ή σε ότι θέλεις να κάνεις. Το σιγά σιγά κάποια στιγμή γίνεται μεγάλο. Καλή δύναμη σ' αυτό λοιπόν που θα έρθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχη η δουλειά σας, συγχαρητήρια! !!☺

    ΑπάντησηΔιαγραφή